Termékek

Varázsvirág – Ünnepelnél és keresel valami újat find bride scam , valami lenyűgözőt? findbride comments Akár születésnapra, find bride scam keresztelőre, ballagásra, házassági évfordulóra vagy csak úgy szeretnél valami igazán egyedit, különlegeset, akkor válassz az óriásvirágok közül és éld át a varázslatot!

Tündérliliom – Szeretnéd a vendégeidnek felejthetetlenné tenni az esküvődet, rendezvényedet? Egy ilyen álomszép hatalmas tündérliliommal a háttérben garantáltan szép emlékeket örökíthetsz meg. Nappal a csodás fehér virágok ejtik ámulatba a szemet, ha besötétedik akkor pedig a fényükkel ragyogják be az éjszakát.

Rózsafal-Rózsakapu – Bár a hercegnek már nem kell karddal keresztülvágnia magát a tüskés rózsabokrokon, hogy megszerezze a hercegnő szívét, a nagy napon mégis körbevehetnek Titeket a romantika óriás virágai. A színeket a nagy nap színeihez igazíthatod. Az elegáns és letisztult krémszín bármihez illik, de kiegészíthetjük a vintage stílusú bronzzal, fenséges királykékkel, elegáns arannyal, kihívó vörössel, vagy akár a bájos halvány rózsával is.

Csokrok- Hajdíszek –  Szeretnél valami emléket findbride comments a nagy napról ami örökké veled lesz? Válassz az egyedi, kézzel készített szatén csokrok közül.