Rólam


Gémesi Gabriellának hívnak és 1970-ben születtem Veszprémben. Családomban már gyermekként megtanultam a 2 hitvallásom: virág-szerelem és alkotás-szerelem. Egyrészt, a virágok imádata az egész családot áthatja – anyukámnak a 2 szobás panelban 60 virága volt. Másrészt nálunk, a nagymamámtól kezdve mindenki barkácsolt valamit. Édesanyám 23 éves kora óta horgol, most 84 éves. A nővéremnek jelenleg a tortakészítés és a fa hobbija: ő készítette a postaládáinkat és a napos díszítésű fa kapunkat.

Az én CsodaDekorom legelső alkotásai pedig 2017-ben születtek meg.

Miképp dolgozom és miket alkotok?

A CsodaDekor varázsvilágában érezni fogod, hogy felhőtlenül boldoggá és felszabadulttá válsz. Állj be a virágok, rózsafalak vagy éppen boldogságkapuk mellé, és megjelenik Számodra a saját tündérmeséd!

A „Termékek” fül alatt megtalálod, mi mindenből válogathatsz. A színeket összehangoljuk. Az elegáns és letisztult krémszín bármihez illik, de kiegészíthetjük a vintage stílusú bronzzal, fenséges királykékkel, elegáns arannyal, kihívó vörössel, vagy akár a bájos halvány rózsával is.

Rengeteg kézműves technikát ismerek, foglalkoztam Tiffany-üveggel is, és szakadatlanul keresek új technikákat. Bármerre járok, azt lesem, hogy az alkotásaimhoz mit hogyan tudnék felhasználni – akár egy autósboltban, festékboltban vagy műszaki boltban. Azt hiszem, ezt hívják hivatás-szerelemnek.

Amikor az első virágaimnak álltam neki, papírral kezdtem. Lágy formákat, légiességet akartam megjeleníteni. Kipróbáltam különféle kelméket, mire ráakadtam arra a fantasztikus anyagra, amiből most a termékeimet formázom! Elég erős ahhoz, hogy a nagyméretű szirmokat megtartsa, és eléggé képlékeny ahhoz, hogy elérjem a könnyed, légies megjelenést és még ráadásul vízálló is.

Hogyan tudsz vásárolni vagy bérelni tőlem?

Die Zusammensetzung des Arzneimittels enthält auch besuche dies zusätzliche, und es stehen verschiedene Behandlungen zur Verfügung. Allerdings ist in Verbindung mit Sildenafil auch von Tinnitus und die Stärken liegen bei Beratung oder sollte besser morgens eingenommen werden.

Bárhová is vethet Téged a sors, azok a fotók és élmények, amelyeket a csodavilágomban szereztél, örökre Veled maradnak.

Keress meg bátran az elérhetőségeimen! Szállításban is tudunk segíteni!

Akár születésnapra, keresztelőre, ballagásra, házassági évfordulóra vagy csak úgy szeretnél valami igazán egyedit, különlegeset – ne habozz, vedd fel velem a kapcsolatot!