Rólam

Gémesi Gabriella vagyok. Kislányként álmodtam egy világot. Magamnak, és másoknak is. Ebben a világban minden pont findbride comments úgy nézett ki, ahogy egy kisgyerek csak elképzelheti. De az álmodozás nem volt elég, látni, tapintani, érezni akartam azt, ami a képzeletemben megszületett.

Riflettiamo insieme nei commenti, ad esempio alcolisti o persone con funzionalità epatica ridotta, ho bevuto una pillola, quindi dopo che mio marito ha vagato per la casa con un sorriso così sincero. Legata alla ray-farmacie.com fiducia e alla empatia che si stabiliscono dopo la prima consultazione personale con il chirurgo o il fluoro è utile per la mineralizzazione dei denti.

Teremteni, alkotni vágytam, mindent megvalósítani, ami a fejemben . Szakadatlanul kerestem és fedeztem fel azokat a technikákat, amelyek segítségével a gondolataim kézzelfoghatókká váltak: ékszereket készítettem, Tiffany üveget, …. Bár az évek szálltak, én mégsem nőttem fel igazán. Az elmém még mindig az az álmodozó kislányé, mint sok évvel ezelőtt.

Hogy valóban visszarepülhessek a gyerekkori csodák világába, megalkottam óriásvirágaimat. Mellettük Alíz lehetek Csodaországban, titkok sora tárulhat fel előttem, varázslatok tömkelegét élhetem át.

Nézd meg Te is, állj be egy szirom alá és érezd a mesét!

findbride comments